Web Analytics Made Easy - Statcounter

متخصصان جهاد دانشگاهی خواجه‌نصیر الدین طوسی، سامانه‌های روشنایی باند فرودگاهی را بومی‌سازی کردند که فناوری آن فقط در اختیار ۱۰ کشور جهان است و کارکرد این چراغ‌ها بیش از ۵۰ هزار ساعت است و استانداردسازی این تجهیزات نیز بیش از یکسال طول کشیده است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری تسنیم؛ متخصصان جهاد دانشگاهی خواجه‌ نصیرالدین طوسی، بومی‌سازی سامانه‌های روشنایی باند فرودگاهی را آغاز کردند که فناوری آن فقط در اختیار 10 کشور جهان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بخش مهمی از تجهیزات فرودگاهی، سامانه‌های نور و روشنایی باند فرودگاه‌ها است که با درخواست همراهی شرکت فرودگاه‌ها و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، محققان جهاد دانشگاهی خواجه نصیر‌الدین طوسی، بومی‌سازی این سامانه‌ها را شروع کردند؛ کارکرد این چراغ‌ها بیش از 50 هزار ساعت است و استانداردسازی این تجهیزات نیز بیش از یکسال طول کشیده است.

"حامد نظیفی" عضو هیات علمی جهاد دانشگاهی خواجه نصیر الدین طوسی گفت:‌ این چراغ‌ها در نقاط مختلف باند از جمله مرکز باند فرودگاه‌ و کناره‌های آن نصب می‌شوند تا در هنگام نشست و برخاست هواپیما، خلبان به محدوده باند فرودگاه اشراف داشته باشد تا شاهد یک پرواز ایمن باشیم.

"سام روزبهائی" معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی خواجه نصیر‌الدین طوسی گفت: در کل دنیا در مجموع نزدیک به 10 کشور این فناوری را درخصوص چراغ‌های فرودگاهی و ccr از قبل داشته‌اند که به طور عمده در کشور ما نیز از خارج از کشور خریداری می‌شده است؛ این دستگاه بین 50 تا 60 درصد صرفه‌جویی ارزی در محدوده تولید حداقل 1000 دستگاه چراغ فرودگاهی و همچنین حداقل 50 دستگاه ccr می‌تواند ایجاد کند.

"ملک" مدیر ساخت و تولید جهاد دانشگاهی خواجه نصیر الدین طوسی نیز اظهار کرد: برای این محصول از سمت فرودگاه‌ها استقبال بسیار خوبی صورت گرفته است و چراغ‌هایی که تا امروز معیوب بوده و امکان تعمیر آن در داخل کشور نبوده است ما موفق به تعمیر آنها شده  و با به‌روزرسانی آنها توانسته‌ایم به چرخه تولید بازگردانیم.

"ccr" یک رگولاتور جریان ثابت برای چراغ‌هایی است که به صورت سری داخل باند قرار می‌گیرد؛ این دستگاه نسبت به دستگاه‌های دیگر مشکلاتی دارد که با توجه به اینکه اپراتورها چه درخواست‌هایی دارند، آپشن‌هایی به آنها اضافه شده است برای مثال تعداد خطای لامپ‌ها یا لامپ‌های سوخته شده در باند را گزارش می‌دهد یا اینکه محل خطا را نشان می‌دهد اما این دستگاه برای نخستین بار در کشور ساخته شده است و تمام تکنولوژی و فناوری آن بومی است.

ساخت قطعات و بُردهای حساس صنعت خودرو و لوازم خانگی توسط دانش‌بنیان‌هااز واردات تا تولید محصولات "های‌تک" دندان‌پزشکی توسط یک شرکت دانش‌بنیان

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان علمی علم و تکنولوژی شرکت های دانش بنیان علمی علم و تکنولوژی روشنایی باند فرودگاه سامانه ها چراغ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۰۶۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود سامانه بارشی جدید به کشور از دوشنبه

صادق ضیائیان از بارش باران و وزش باد شدید برای برخی از نقاط کشور خبر داد.

به گزارش ایسنا، وی اظهار داشت: بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی امروز (جمعه، ۱۴ اردیبهشت) در نیمه غربی، دامنه‌ها و ارتفاعات البرز، سواحل دریای خزر، شرق و شمال شرق کشور، رگبار باران، رعد و برق، گاهی وزش باد شدید و در مناطقی از مرکز، جنوب و جنوب شرق بارش خفیف باران و وزش باد نسبت شدید موقتی پیش بینی می‌شود.

وی ادامه داد: امروز بارش در استان‌های خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، ایلام، لرستان، مرکزی، همدان، کرمانشاه، کردستان، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان، زنجان، قزوین، البرز و خراسان جنوبی شدت خواهد داشت.

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی با اشاره به اینکه شنبه (۱۵ اردیبهشت) در شمال غرب، غرب، دامنه‌ها و ارتفاعات زاگرس، دامنه‌ها و ارتفاعات البرز، سواحل دریای خزر و شمال شرق و برخی مناطق در جنوب و شرق کشور رگبار باران گاهی رعد و برق و وزش باد شدید و در مناطق مستعد گرد و خاک پیش بینی می‌شود ادامه داد: یکشنبه (۱۶ اردیبهشت) تنها در برخی نقاط شمال غرب، ارتفاعات البرز و شمال شرق کشور افزایش ابر و رگبار پراکنده، گاهی وزش باد شدید رخ خواهد داد و در سایر مناطق جوی آرام پیش بینی می‌شود.

به گفته ضیائیان، دوشنبه با ورود سامانه بارشی از غرب کشور، در نیمه غربی و سه شنبه در نیمه شمالی و ارتفاعات زاگرس در جنوب غرب بارش رخ خواهد داد.

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی اعلام کرد: طی روز‌های جمعه و شنبه دریای خزر، خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج است.

وی درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت: آسمان تهران فردا (۱۵ اردیبهشت) کمی ابری تا نیمه ابری و در بعضی ساعت‌ها وزش باد شدید با حداقل دمای ۱۵ و حداکثر دمای ۲۳ درجه سانتیگراد و طی روز یکشنبه (۱۶ اردیبهشت) صاف تا قسمتی ابری و وزش باد در بعضی ساعت‌ها وزش باد شدید با حداقل دمای ۱۶ و حداکثر دمای ۲۵ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان اظهار کرد: طی فردا اردبیل با کمینه ۵ و پس فردا شهرکرد با کمینه ۳ درجه سانتیگراد و اهواز با بیشینه ۳۰ و ۳۳ درجه سانتیگراد خنک‌ترین و گرمترین مرکز استان‌ها پیش‌بینی می‌شود.

دیگر خبرها

  • ورود سامانه بارشی جدید به کشور از دوشنبه
  • ورود سامانه بارشی جدید به ایران از روز دوشنبه
  • بهره برداری از باند دوم پل هادی آباد کارون
  • افتتاح اولین مرکز نخستی‌سانان در ایران
  • بررسی ورود صنایع بزرگ به حوزه استارت‌آپی کشور در رویداد استیج اینوتکس ۲۰۲۴
  • اولین مرکز نخستی‌سانان در ایران افتتاح می‌شود
  • بازتعریف نقش جهاد دانشگاهی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور
  • هواشناسی ایران| بارش باران در اغلب مناطق کشور / ورود سامانه بارشی جدید از دوشنبه
  • شرایط برای حضور دانشجویان در مسابقات آسیایی و جهانی فراهم می‌شود
  • جذب امریه سربازی در سازمان جهاد دانشگاهی خواجه نصیر