Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@19:53:09 GMT

صدور خدمات فنی و مهندسی و ماشین های آبیاری به کشورهای منطقه

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۹۹۷۷۵

صدور خدمات فنی و مهندسی و ماشین های آبیاری به کشورهای منطقه

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدمحمد طباطبایی با اشاره به ۲۵ سال تجربه این پژوهشکده در زمینه تجهیزات و تکنولوژی‌های سامانه‌های نوین آبیاری گفت: به منظور تکمیل حلقه نوآوری و فناوری این سامانه‌ها، پژوهشکده توسعه تکنولوژی در سال ۱۴۰۰ علاوه بر ادامه زمینه‌های فعالیت قبلی در این حوزه، در نقش رابط دانشگاه و صنعت به عنوان هاب فناوری تکنولوژی‌های آبیاری بین شرکت‌های دانش بنیان و نوآوران حوزه سامانه‌های نوین آبیاری و برای حمایت در جهت توسعه تکنولوژی و تولید صنعتی و تجاری سازی آنها اقدام می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست پژوهشکده توسعه تکنولوژی جهاد دانشگاهی صنعتی شریف با اشاره به بخشی از تجربیات پژوهشکده توسعه تکنولوژی در طول بیش از ۲۵ سال فعالیت در این زمینه اظهار داشت: این پژوهشکده در زمینه تجهیزات و تکنولوژی‌های سامانه‌های نوین آبیاری همکاری‌های متعددی با وزارت جهاد کشاورزی داشته است.

طباطبایی افزود: همکاری مداوم با سازمان جهاد کشاورزی استان‌های مختلف کشور، مجری سامانه‌های نوین آبیاری، مجری طرح جامع شبکه‌های فرعی آبیاری و زهکشی و رودخانه‌های مرزی کشور و مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی در زمینه تخصصی سامانه‌های نوین آبیاری بخشی از سوابق تخصصی پژوهشکده توسعه تکنولوژی سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف طی سالیان گذشته است.

عضو هیأت علمی جهاد دانشگاهی افزود: پژوهشکده توسعه تکنولوژی بر اساس تجارب و دانش موجود و با اتکا به کارشناسان خبره و آزمایشگاه‌های خود و تجارب موفق متعدد در صنایع مختلف درصدد است به منظور تکمیل حلقه نوآوری و فناوری، با ایجاد شبکه فناوری به منظور همگرایی در این حوزه با همکاری سازمان اشتغال جهاد دانشگاهی و سازندگان داخلی و نسبت به صدور این فناوری‌ها به خارج از کشور با مدیریت تولید این فناوری‌ها با استفاده از ظرفیت کامل کشور و توانمندی جهادگران متخصص خود اقدام کند.

بر اساس این گزارش، این پژوهشکده در طی ربع قرن فعالیت در زمینه تدوین دانش فنی، تدوین استانداردهای ملی، ارزیابی و ممیزی تولیدکنندگان، بازرسی فنی و کنترل کیفیت، آزمون و ارزیابی عملکرد انواع تجهیزات و سامانه‌های نوین آبیاری و تکنولوژی‌های این حوزه اقدام نموده و در حال فعالیت است.

کد خبر 5182395 زهرا سیفی

منبع: مهر

کلیدواژه: جهاد دانشگاهی دانشگاه صنعتی شریف آبیاری نوین سید محمد طباطبایی تحقیقات علمی ویروس کرونا شرکت دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حاکمیت سایبری واکسن کرونا نوآوری گوگل ایرانسل سورنا ستاری توییتر ناسا مریخ روسیه پژوهشکده توسعه تکنولوژی سامانه های نوین آبیاری جهاد دانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۹۹۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، رئیس دانشگاه مازندران با بیان اینکه ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در راستای نقش آفرینی دانشگاه‌ها در تمدن نوین اسلامی است گفت: مجوز راه اندازی این دانشکده برای دانشگاه مازندران کسب شده و مقدمات راه اندازی آن در حال انجام است.

حشمت الله علی نژاد افزود: رویکرد دانشکده فناوری‌های راهبردی، بین رشته‌ای و فرادانشکده‌ای است و نیازی به فضای زیر ساختی و اعضای جدید هیات علمی ندارد.

رئیس دانشگاه مازندران با اشاره به اینکه چهار گروه ابزار‌های هوشمند، فناوری کوآنتوم، علوم شناختی و پدافند غیر عامل برای این دانشکده تدوین شده است ادامه داد: تربیت نیرو‌های متخصص در حوزه‌های مختلف و راهبردی کشور، تحقیق و پژوهش در حوزه‌های میان رشته‌ای با توجه به پیشرفت‌های نوین علمی دنیا و رفع نیاز‌های داخلی در بخش‌های مختلف از مهم‌ترین اهداف راه اندازی این دانشکده نوین است.

علی نژاد تاکید کرد: پذیرش دانشجو برای این دانشکده ازطریق ضوابط سازمان سنجش و آموزش کشور و به دو روش کارشناسی ارشد پیوسته و دکترای پیوسته انجام می‌پذیرد.

او گفت: ارائه بورسیه تحصیلی به دانشجویان نیز از دیگر امتیازاتی است که دانشجویان دانشکده فناوری‌های راهبردی از آن برخوردار می‌شوند.

یاد آور می‌شود وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تا کنون مجوز ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی را برای بیست دانشگاه کشور صادر کرده است.

زینب دیوارگر گزارش می دهد

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • نیمی از ۱۴ هکتار باغ گوجه سبز سرخه سامانه آبیاری نوین دارد
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • قرارگیری چهارمحال و بختیاری در جایگاه دوم استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری
  • نقش سامانه مودیان در شناسایی خودکار معاملات مشکوک و کاهش فرار مالیاتی مشاغل خاص
  • در سال‌های اخیر فعالیت‌های پژوهشی با هدف کمک به امنیت غذایی کشور بوده است
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • رویکرد نوین ثبت احوال برای ارائه خدمات به والدین با سامانه تعاملی نام
  • سامانه تعاملی نام، رویکرد نوین ثبت احوال برای نام‌گذاری
  • بزودی صدور دسته چک منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان خواهد شد
  • طرح «پایش و ارتقای سلامت» اعضای جهاد دانشگاهی سلامت محور است