Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی طی جلسه ای با حضور مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری و رئیس و معاونان سازمان جهاددانشگاهی استان، روند اجرای طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار آذربایجان شرقی بررسی شد.

رقیه صادقزاده، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی در این جلسه با اشاره به برگزاری کارگاه‌های آموزشی جهت توانمندسازی زنان، اظهار کرد: برگزاری کارگاه‌های آموزشی در شرایط کرونایی جامعه مشکل است، برهمین اساس تلاش می‌کنیم برخی از برنامه‌ها از طریق ویدیو کنفرانس اجرا شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: با استفاده از بازاریابی توانستیم به زنان سرپرست خانوار کمک کنیم تا تولیدات خود را به فروش برسانند.

وی با اشاره به تدوین سند ارتقای وضعیت زنان، گفت : سال گذشته این سند با حضور دکتر ابتکار تدوین و رونمایی شد و اکنون جهت اجرایی شدن آن دستگاه‌های متولی باید برنامه‌های خود را ارائه کنند.

وی افزود: تمامی برنامه‌های دستگاه‌های متولی در راستای اجرایی شدن سند ارتقای وضعیت زنان در سامانه‌ی ۱۰۱ ثبت خواهد شد، به نظر می‌رسد ثبت برنامه‌های دستگاه‌ها در راستای اجرای سند ارتقای وضعیت زنان در این سامانه حرکت خوبی باشد و نظارتی بر دستگاه‌های اجرایی در حوزه‌ی خانواده و زنان می‌شود.

صادقزاده با بیان این‌که شاخص‌ها و نقاط قوت تمامی شهرستان‌های استان نیز در سند ارتقای وضعیت زنان مشخص شده است، گفت: وضعیت اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی شهرستان‌ها در این سند تدوین شده است، مجری رصد و پایش این سند نیز سازمان جهاد دانشگاهی استان است.

وی با انتقاد از وضعیت آموزش‌های مجازی در مناطق حاشیه نشین شهر، گفت: در دوران شیوع کرونا متاسفانه دسترسی به آموزش مجازی برای دانش آموزان مناطق حاشیه نشین سخت بود، دریافت آموزش برای کسانی که حتی تلفن همراه، پول شارژ و اینترنت نداشتند سخت بود.

وی افزود: می‌توانیم از مشاوران و روانشناسان کودک در راستای مقابله با آسیب‌ها در شرایط کرونایی جامعه در مناطق حاشیه نشین تبریز استفاده کنیم و خانواده‌های آسیب پذیر 
این مناطق مورد مشاوره قرار بگیرند.

دکتر جعفر محسنی_رئیس سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی نیز در این جلسه، گفت: چندین نفر از  پیش‌رانان و زنان توانمند استان در بحث تولید ماسک اعلام آمادگی کرده اند و اکنون نیز با انعقاد قرارداد با پیش ران‌ها به کار تولید ماسک ادامه می‌دهند، همچنین در سایر حوزه‌ها نیز سعی می‌کنیم افراد را با توجه علاقه و نیاز به پیش ران‌ها معرفی کنیم تا با دریافت آموزش‌ها از پیش ران‌ها به فعالیت بپردازند.

وی افزود: تا پایان شهریور ماه نیز فاز دوم طرح ملی توانمند سازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار را اجرایی کنیم تا سهمیه‌ی استان را که ۳۱۰ نفر زن سرپرست خانوار است را به پیشران‌ها وصل کرده و این افراد را به اشتغال و درآمد پایدار برسانیم.


اکبر اسمعیلی_معاون آموزشی سازمان جهاد دانشگاهی استان با بیان این‌که طی چهار ماه اخیر سامانه‌ی آموزش‌های مجازی جهاد دانشگاهی با عنوان "امجد" راه اندازی شد، گفت: با راه اندازی این سامانه اکنون جزو چهار استان برتر کشور هستیم که توانسته‌ایم بیشترین حجم آموزش‌های مجازی را به صورت آنلاین برگزار کنیم.

وی با بیان اینکه تمامی دوره‌های آموزشی جهاد دانشگاهی استان با سامانه‌ی امجد برگزار می‌شود،افزود: سرور این سامانه داخلی بوده و هر استان دارای سرور اختصاصی است و برای تمامی استان‌های کشور بومی سازی شده است، می‌توانیم از ظرفیت این سامانه برای برگزاری دوره‌های آموزشی و جلسات اداره کل امور بانوان استانداری آذربایجان شرقی نیز استفاده کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی سند ارتقای وضعیت زنان زنان سرپرست خانوار دانشگاهی استان آذربایجان شرقی جهاد دانشگاهی سازمان جهاد دستگاه ها برنامه ها آموزش ها ی استان ی آموزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۹۶۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم همکاری همه دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله

ایسنا/آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اهمیت استراتژیک پروژه جاده جلفا_کلاله، بر همکاری همه دستگاه‌های اجرایی با قرارگاه خاتم‌الانبیا در اجرای این پروژه طبق برنامه زمان‌بندی تاکید کرد و گفت: کمیته ویژه‌ای در استانداری برای پیگیری این پروژه تشکیل می‌شود.

مالک رحمتی در جلسه مشترک با قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا که با موضوع پروژه محور جلفا_کلاله برگزار شد، اظهار کرد: از روزی که قرار شد این پروژه شروع شود قرارگاه عاشورا به بهترین شکل ممکن کار را آغاز کردند، هرچند که انتظار بیش از این‌ها است.

وی افزود: همه باید با تسهیل‌گری و همراهی با این پروژه نقش خود را ایفا کنند تا به هدف بزرگی که نظام به دنبال آن است با کمک همدیگر برسیم.

وی ادامه داد: آن‌چه که در این پروژه اتفاق افتاده یک پیگیری بسیار مهم و دیپلماسی موفقی بود که در دولت سیزدهم رقم خورد، چرا که در ترانزیت بین‌المللی به دنبال یک شیطنتی بودند که ایران را حذف کنند اما به برکت دیپلماسی و پیگیری موفق و موثر دولت، کشورهای همسایه نقش فعال ایران را در این حوزه پذیرفتند و در حال حاضر، حفظ جایگاه استراتژیک ایران در منطقه قفقاز و عینیت‌بخشی به اثرگذاری بین‌المللی کشورمان منوط به اتمام این پروژه است.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه توسعه متوازن استان‌ها از اولویت‌های دولت است، گفت: ما در آذربایجان شرقی منطقه آزادی را داریم که برای کشور ارزآوری دارد و برای استان نیز یک شاهراه اقتصادی محسوب می‌شود و اگر ما بین‌المللی، ملی، استانی، شهرستانی و حتی روستایی به موضوع نگاه کنیم اهمیت بالای این جاده مشخص می‌شود و از همه ابعاد، استراتژیک بودن این جاده محرز است و هیچ بهانه‌ای برای همراهی نکردن وجود ندارد.

وی با بیان اینکه موضوع ترانزیت در بحث توسعه بسیار مهم است، مطرح کرد: اگر در این مسیر به دنبال رونق اقتصادی هستیم باید ترانزیت رونق بگیرد و اگر این جاده محقق شود، ترانزیت رونق خواهد گرفت و به دنبال آن جدای از فواید اقتصادی که به دنبال خواهد داشت، جذب گردشگر هم اتفاق خواهد افتاد.

وی بیان کرد: یکی از سیاست‌هایی که در استان حتما باید به آن کمک کنیم تا اقتصاد و توسعه اقتصادی ما وابسته به نفت نباشد، توسعه گردشگری است و همه ظرفیت‌های لازم برای این امر در منطقه ارس جمع شده است.

رحمتی خاطرنشان کرد: در طول این ۱۰۷ کیلومتر تعداد زیادی روستا وجود دارد که اگر این جاده احداث شود، خدمت رسانی به آنها افزایش خواهد یافت و به رشد، کارآمدی و توسعه منطقه آزاد نیز کمک خواهد کرد.

وی از تشکیل یک کمیته ویژه برای پیگیری این پروژه خبر داد و گفت: این کمیته به ریاست استاندار، ماهانه تشکیل می‌شود و کار هماهنگی دستگاه‌ها و تصمیمات استانی را برعهده خواهد داشت.

وی ادامه داد: نگاه قرارگاه خاتم‌الانبیا به پروژه اقتصادی نبوده و ماموریت‌محور است، ما نیز وظیفه داریم از دولت و سازمان برنامه و بودجه پیگیری‌های لازم را برای تخصیص اعتبار آن انجام دهیم.

استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه تقسیم کار در چنین پروژه مهمی از اهمیت بالایی برخوردار است، اظهار کرد: شرایط پروژه ایجاب می‌کند پراکندگی کارگاه‌ها را افزایش دهیم تا سرعت پیشرفت آن بیشتر شود.

وی بر رعایت زمان‌بندی اجرای پروژه تاکید کرد و افزود: انجام زمان‌بندی برای اجرا و اتمام این پروژه از اهمیت بالایی برخوردار بوده و لازمه آن تحویل نقشه‌ها توسط کارفرما و انجام مطالعات زیست محیطی است.

وی در پایان تاکید کرد: در طول مسیر پروژه ۱۰۷ کیلومتری، چند نقطه برای احداث مجتمع‌های رفاهی برای ارائه خدمات به مردم و مسافران در نظر گرفته شود تا اجرای پروژه برای مسافران و مردم خسته‌کننده نباشد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، رحمتی یادآوری کرد: این پروژه، جاده‌ای خواهد بود که کشورهای همسایه ما از آن استفاده خواهند کرد بنابراین قرارگاه در کنار کارهای خوبی که همیشه انجام داده، به این منطقه نیز حساسیت ویژه‌ای داشته و از آخرین مطالعات، دانش علمی و تکنولوژی بهره گیرد تا یک افتخار دیگری رقم بخورد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لزوم همکاری همه دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • بررسی روند اجرای طرح جهش تولید در دیم زارهای مرگور ارومیه
  • بررسی روند عملیات اجرایی آبرسانی به ۲ روستای بوکان
  • آخر هفته‌ی بارانی در انتظار آذربایجان شرقی
  • دست آفریده های زنان شهرتهران، در راه صادرات
  • ورود سامانه بارشی به آذربایجان شرقی
  • آخر هفته بارانی برای آذربایجان‌شرقی
  • سامانه بارشی وارد آذربایجان شرقی می‌شود
  • کاهش ۱۶ درصدی سرقت‌ها در آذربایجان شرقی
  • بررسی روند اجرای قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران