Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مازندران رییس جهاد دانشگاهی مازندران با توجه به ماموریت محوله از سوی استانداری استان از طراحی سامانه اطلاعاتی پایش کرونا ویروس در مازندران بر پایه داده‌های مکانی با بهره‌گیری از سیستم اطلاعات جغرافیائی Gis و یا به اختصار ایجاد سامانه ساپاک توسط جهاد دانشگاهی این استان خبر داد.

واحد عبدالهیان درگفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: با توجه به دستور و تاکید استاندار مازندران در جلسه قرارگاه فرماندهی ستاد مقابله با کرونا مبنی بر عضویت جهاد دانشگاهی در قرارگاه مذکور و همچنین بیانات ایشان در نشست ویدئو کنفرانس فرمانداران استان در مورخه 27 اسفندماه، ماموریت طراحی سامانه اطلاعاتی پایش کرونا ویروس در استان ( سامانه ساپاک) به جهاد دانشگاهی واگذار و موضوع به جهاد دانشگاهی و سایر دستگاه‌های اجرائی استان جهت همکاری ابلاغ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه نقش آفرینی جهاد دانشگاهی در شرایط حساس کنونی همواره دغدغه خاطر جهادگران بود، تصریح کرد: خوشبختانه با توجه به توانمندی جهاد دانشگاهی و سربلند بودن در بسیاری از ماموریت‌های گذشته رویکرد مدیریت ارشد استان به این نهاد انقلابی همواره توام با اعتماد بوده است.

رییس جهاد دانشگاهی مازندران خاطرنشان کرد: در چند محور از جمله ایجاد سامانه ساپاک ماموریت‌هایی به جهاد دانشگاهی واگذار و شرایط نقش آفرینی جهادی فراهم شده که ضمن خرسندی از اعتمادی که به جهاد شده است، خطیر بودن این موضع و ضرورت اهتمام جدی در انجام ماموریت‌های مذکور را یادآوری می‌کنم.

عبدالهیان گفت: ایجاد یک ساختار منسجم و نظام‌مند جهت رصد روزانه و مداوم شیوع ویروس کرونا در تمام پهنه سرزمینی استان، تحلیل فضائی شیوع ویروس کرونا، پیش‌بینی متغیرهای اثرگذار بر شیوع و کنترل کننده شیوع شناخت لازم را در راستای اقدامات اجرائی و پیشگیرانه ایجاد خواهد کرد. 

وی ادامه داد: از طرفی سناریوهای مختلف در حوزه مدیریت بحران کرونا در استان و اتخاذ تمهیدات کارشناسانه در جهت برطرف کردن نقاط ضعف و خطاهای احتمالی در مدیریت بحران را فراهم خواهد شد. 
رییس جهاد دانشگاهی مازندران بیان کرد: در ایجاد این سامانه حدود 20 نفر از همکاران جهاد دانشگاهی در همه ایام تا انتهای بحران درگیری مستقیم و تمام وقت دارند.

رییس جهاد دانشگاهی مازندران با اشاره به اینکه شرط موفقیت در این میدان جلب همکاری سایر دستگاه‌های ذی‌ربط در مازندران است، افزود: پیش‌بینی شده که نیاز به همکاری حداقل ۳۰۰ نفر باشد که با توجه به هماهنگی‌های صورت گرفته از ظرفیت همکاری و عضویت همه دهیاران استان، رابطین بیمارستان‌ها، مراکز درمانی و خانه‌های بهداشت روستائی و اعضای تسهیل‌گران توسعه شهرستان‌ها در انجام ماموریت مذکور استفاده شود.
عبدالهیان یادآور شد: تمام گزارش‌های خروجی سامانه به‌صورت روزانه در اختیار قرارگاه فرماندهی ستاد مقابله با کرونا در مازندران قرار می‌گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس جهاد دانشگاهی منطقه مازندران جهاد دانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۲۵۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین بانک اطلاعاتی توانمندی‌های صادراتی فارس به ۶ زبان

مرتضی شریفی در حاشیه برگزاری ششمین دوره نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران، اکسپو ۲۰۲۴ در تهران با اعلام این خبر گفت: هدف از انجام این کار معرفی ظرفیت‌های استان به سرمایه‌گذاران بوده و در تدوین این بانک اطلاعاتی، ۶ زبان زنده جهان مورد استفاده قرار گرفته است.

او با اشاره به اینکه این بانک اطلاعاتی به صورت کاملاً الکترونیک تدوین شده و قابلیت به‌روزرسانی مکرر دارد، افزود: خوشبختانه با تلاش‌های صورت گرفته این بانک اطلاعاتی به صورت سامانه‌ای در اختیار نمایندگی‌های ایران در خارج از کشور قرار می‌گیرد تا بتوانند به راحتی این اطلاعات را در اختیار سرمایه‌گذاران خارجی و متقاضیان تولیدات ایران قرار دهند.

به گفته مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس این سامانه در آینده نزدیک رونمایی و وارد فاز عملیاتی می‌شود.

شریفی در بخش دیگری از سخنان خود به تشکیل کارگروه توسعه صادرات، کارگروه مبادلات مرزی و تعاونی‌های مرزنشینان اشاره کرد و گفت: در این مجموعه‌ها مباحث مرتبط با حوزه صادرات دنبال می‌شود و مورد بررسی قرار می‌گیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • نصب تله‌های فرمونی برای پایش آفات در شهرستان بن
  • آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش صبح جمعه در فارس برگزار شد
  • نصب تله‌های فرمونی جهت پایش آفات در شهرستان بن
  • هرس و تکریب نخلستان‌های استان بوشهر با ۹ میلیارد ریال
  • خنثی‌سازی امنیتی‌ترین طراحی عملیات نفوذ و خرابکاری صنعتی سرویس اطلاعاتی موساد در ایران روی آنتن شبکه یک سیما
  • رصد بانک‌ اطلاعاتی دستگاه‌های اجرایی لرستان
  • تدوین بانک اطلاعاتی توانمندی‌های صادراتی فارس به ۶ زبان
  • رئیس جهاد دانشگاهی کشور وارد گلستان شد
  • طرح «پایش و ارتقای سلامت» اعضای جهاد دانشگاهی سلامت محور است
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟