Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@03:05:37 GMT

گردشگران سلامت در قم، طعمه دلالان می شوند

تاریخ انتشار: ۷ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۷۹۱۱۹

گردشگران سلامت در قم، طعمه دلالان می شوند

ایسنا/قم رئیس جهاد دانشگاهی استان قم گفت:علی‌رغم تلاش‌های فراوان در ساماندهی گردشگری سلامت،این گردشگران در قم طعمه دلالان می‌شوند.

محمد حیدری امروز 7 دی ماه در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان در سالن جلسات امام جواد(ع)استانداری عنوان کرد: جهاد دانشگاهی نهادی فعال، پویا  انقلابی است که وابستگی دولتی ندارد و از بودجه دولت نیز استفاده نمی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نهاد با بهره‌گیری از نیروهای متخصص و توانمند،پروژه‌ها را عملیاتی می کند.

رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان قم درباره اجرای پروژه گردشگری سلامت در قم افزود: ظرفیت های فراوانی در استان قم در حوزه درمان و سلامت وجود دارد و کشورهای مسلمان و شیعه استقبال زیادی از این ظرفیت‌ها می کنند و اگر سامانه‌ای برای گردشگری سلامت طراحی شود،برای استان دستاوردهای مهمی به همراه دارد.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه سامانه مشخصی در قم وجود نداشت، علی‌رغم تلاش‌های فراوان در ساماندهی گردشگری سلامت،این گردشگران در قم طعمه دلالان می‌شوند.

حیدری خاطرنشان کرد: باید در جهت توسعه مراکز سرمایه‌گذاری شود،در این زمینه جهاد دانشگاهی ورود پیدا کرده و اشتغال و نیروی مورد نیاز را برای عملیاتی شدن پروژه گردشگری سلامت فراهم کرده و در این خصوص به سرمایه‌گذاری پرداختیم.

وی تصریح کرد: اگر استان قم به اجرای پروژه، اقبال نشان دهد و قوانین و امکانات لازم اتخاذ شود موجبات پیشرفت فراهم می‌شود، در این خصوص در گردشگری سلامت سامانه‌ای ایجاد کردیم و ظرفیت برای مبایل به صورت اپلیکیشن طراحی شد که زائران می‌توانند از آن استفاده کنند.

رئیس جهاد دانشگاهی استان قم گفت: جلسات متعددی با دانشگاه و سازمان گردشگری برگزار شد و جهاد دانشگاهی قم در طراحی پلتفرم و سامانه های گردشگری سلامت به تمام رسالت‌های خود عمل کرده است اما عملیاتی شدن آن نیازمند نظر مساعد مراکز درمانی و علوم پزشکی قم است.

وی افزود: سامانه گردشگری سلامت قم در دست تدوین بوده و با ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی و در سه زبان انگلیسی و عربی فارسی در دست اقدام است. امکان برای سایر مراکز درمانی وجود دارد تا از این ظرفیت استفاده کنند.

حیدری بیان کرد: مرکز درمان جهاد دانشگاهی قم یکی از ۵ مرکز اصلی در پذیرش بیماران خارجی است و گواهی نامه‌های لازم را در این زمینه به دست آورده‌ایم و آمادگی لازم جهت آموزش مربوط به ویزیت بیماران خارجی و پیمودن قوانین از صفر تا 100 را داریم.

وی عنوان کرد: هم اکنون مجوزها را برای 20 دوره آموزشی اخذ کردیم و برای آموزش ضمن خدمت و دوره‌های عمومی و تخصصی،توانایی لازم را داریم. همچنین تا پایان دی‌ماه بارگذاری اطلاعات پزشکی موردنیاز در سامانه گردشگری سلامت قم تکمیل می‌شود.

رئیس جهاد دانشگاهی استان قم خاطرنشان کرد:در این سامانه، اطلاعات ۵۰ پزشک متخصص استان نیز به زبان‌های فارسی، عربی، انگلیسی و روسی بارگذاری می‌شود و اطلاعات تمام مراکز درمانی به صورت آن لاین در سطح جهان رصد خواهد شد.

وی گفت: در رابطه با سامانه گردشگری قم تاکنون اطلاعات ۴ هتل استان بارگذاری شده اما به دلیل مباحث امنیتی برخی از هتلداران تعامل لازم را ندارند و اطلاعات بسیاری از هتل‌ها هنوز بارگذاری نشده است.

حیدری عنوان کرد: نرم‌افزار موبایلی سامانه سلامت قم برغم اینکه تکلیف قانونی جهاد دانشگاهی قم نبوده در دست طراحی و بارگذاری برای استفاده بیماران خارجی است.

در این جلسه استاندار قم تاکید کرد:باید از بعد حاکمیتی سازو کار استفاده ازسامانه توسط جهاددانشگاهی تبیین شود و امکانات و تجهیزات ارتباطی فراهم شود تا سامانه به خروجی برسد.

انتهای پیام/

منبع: ایسنا

کلیدواژه: گردشگري سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۷۹۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستاوردهای جهاد دانشگاهی برای مردم تبیین شود

ایسنا/گلستان نماینده ولی فقیه در استان گلستان ضمن تقدیر از دستاوردهای علمی جهاد دانشگاهی گفت: تبیین دستاوردهای جهاد دانشگاهی باعث امیدآفرینی در جامعه خواهد شد.

آیت الله سیدکاظم نورمفیدی بعدازظهر پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت در دیدار با حسن مسلمی  نائینی رییس جهاد دانشگاهی کشور و رئیس و اعضای جهاد دانشگاهی گلستان اظهار کرد: جهاد دانشگاهی باید دستاوردهای ارزشمند خود در زمینه های مختلف را برای همگان بازگو کند تا در جامعه امیدآفرینی شود.

وی با بیان اینکه پیامبر بزرگ اسلام (ص) و بزرگان دین ما علی رغم نداشتن امکانات با اراده قوی در راه رسیدن به آرمان‌های خود تلاش کرده و خدمات درخشانی را به بشریت ارزانی کردند، گفت: به عنوان نمونه امام‌ صادق(ع) علی رغم محدودیت شدیدی که دشمنان ایجاد کرده بود با تاسیس حوزه علمیه و تربیت افراد در نشر اسلام حقیقی تلاش کرد.

نماینده ولی فقیه به جهادگران توصیه کرد: ترسی از محدودیت‌ها و کمبودها نداشته باشند و با الگو قراردادن بزرگان دین در ادامه راه خود مصمم باشند.

وی ادامه داد: مامون عباسی امام رضا(ع) را مجبور کرد برخلاف میل باطنی خود نماز عید فطر را برگزار کند و  این امام معصوم با بهره گیری از این فرصت پایه های حکومت مامون را به لرزه انداخت تا جایی که مأمون جلوی اقامه کامل نماز امام را گرفت.

نورمفیدی با تاکید اینکه کشور ایران نیازمند اراده تحول بنیادین است، اضافه کرد: جهاد تنها مختص جهاد دانشگاهی نیست بلکه باید حوزه علمیه و تمامی دستگاه های با عزمی جهادگونه در مسیر رفع مشکلات مردم گام بردارند.

خطیب جمعه تصریح کرد: جهاد دانشگاهی با بکارگیری افراد نخبه و مستعد زمینه رشد و توسعه کشور را بیش از پیش فراهم کند.

حسن مسلمی نائینی نیز در این دیدار گفت: نهاد همواره به دنبال انجام کارهای تحقیقاتی برای رفع نیازهای کشور بوده است، گفت: در دوران دفاع مقدس این نهاد تمام توان تحقیقاتی خود را در خدمت جبهه و جنگ قرار داد که با تلاش جهادگران جوان با تولید و تعمیر هر کدام از تجهیزات دفاعی، نیاز رزمندگان اسلام را برطرف شد.

وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی در کنار فعالیت‌های فنی و مهندسی و لجستیک جنگ از امور فرهنگی نیز غافل نشد افزود: پس از جنگ نیز این نهاد تلاش کرد تا کارهای بر زمین مانده مورد نیاز مردم را دست بگیرد و با بودجه کم و اعتقاد قوی به سرانجام برساند.

دکتر مسلمی نائینی با ذکر مثالی در این زمینه به راه اندازی پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی اشاره کرد و گفت: با تلاش جهادگران این پژوهشگاه که اکنون جزو ده مرکز بزرگ جهان در درمان ناباروری است از یک اتاق کوچک ۱۲ متری شروع شد و امروزه آنقدر پیشرفت کرده ایم که از نقاط مختلف دنیا برای درمان به این پژوهشگاه می‌آیند و تاکنون ۴۰ هزار نوزاد به کمک آنها به دنیا امده و در سلول درمانی و ژن درمانی اقدامات ارزشمندی در حال انجام است.

درمان سرطان های شایع بانوان، گیاهان دارویی و داروهای گیاهی از دیگر دستاوردهای جهاد دانشگاهی بود که رئیس این نهاد به آن اشاره کرد و افزود: در حوزه فنی و مهندسی نیز از ساخت دکل‌های نفتی تا قطار متر ملی جهادگران فعالیت دارند که همه آنها در مسیر خودباوری و اعتماد به توان داخلی است و از خروج ارز از کشور جلوگیری می‌کند.

مسلمی نائینی با بیان اینکه ترویج و توسعه گیاهان دارویی یکی از برنامه های این نهاد است، ادامه داد: بیش از هزار و ۵۰۰ گونه گیاه دارویی در ایران رشد می‌کند که از این تعداد قریب به ۴۰۰ نوع گیاه دارویی مختص کشورمان بوده و در دیگر نقاط دنیا کشت نمی‌شود، اما به صورت خام از کشور خارج و پس از فرآوری در کشورهای دیگر دوباره به کشور ما وارد می‌شود که با افتتاح فاز اول دهکده گیاهان دارویی سعی کردیم گامی مهم برای تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم برداریم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شرکت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون استخدامی آموزش و پرورش کردستان
  • آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش صبح جمعه در فارس برگزار شد
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزگار در استان سمنان
  • توسعه همکاری‌ها میان جهاد دانشگاهی و مؤسسه ISC
  • دستاوردهای جهاد دانشگاهی برای مردم تبیین شود
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • تمایل گردشگران عمانی به حضور در مازندران
  • رئیس جهاد دانشگاهی کشور وارد گلستان شد
  • طرح «پایش و ارتقای سلامت» اعضای جهاد دانشگاهی سلامت محور است
  • منطقه جهانی اورامان میزبان آیین سنتی کومسای می‌شود